Розрахунок магнітної проникності високотемпературної надпровідникової котушки - Гончаров, Євген Вікторович (НТУ "ХПІ", 2009)
У статті розглянуто високотемпературна надпровідникова котушка і запропоновано метод розрахунку її магнітної проникності, що необхідно для електромагнітного розрахунку. Проаналізовано вплив способу намотки ВТНП котушки на її магнітну проникність.

In the paper, a high temperature superconducting winding is considered and the method of its magnetic permeability computation is proposed, that it is necessary for an electromagnetic computation. Influence of winding method on the magnetic permeability is analyzed.
Magnetic permeability computation in the high temperature superconductingwinding
Keywords: електроенергетика; ВТНП; спосіб намотки; магнітний опір; шахова рядова намотка; проста рядова намотка; high temperature superconducting winding; magnetic permeability; computation