Планування прибутковості підприємства - Одінцова, Вікторія Миколаївна; Ларка, Людмила Сергіївна (ТОВ "Планета-Прінт", 2020)
Визначено алгоритм оцінювання прибутковості підприємства, запропоновано ключові показники ефективності господарської діяльності підприємств за ринкових умов.
Keywords: управління виробництвом; управління підприємством; маркетингова діяльність; управління кадрами; інноваційна діяльність