Технології використання в господарському обігу інтелектуально-інноваційних технологій - Бердос, Максим Петрович; Остапенко, Денис Сергійович; Дюжев, Олександр Вікторович (Полтавський державний аграрний університет, 2024)
В доповіді доведено, що введення інноваційних технологій у господарський обіг є важливим етапом для комерціалізації ідей і забезпечення економічного розвитку підприємств та країн. Кожен із методів має свої переваги та недоліки, і вибір стратегії залежить від специфіки технології, ринку та ресурсів компанії. Ефективне впровадження інновацій дозволяє підприємствам забезпечити свою конкурентоспроможність, підвищити продуктивність та адаптуватися до швидкозмінних ринкових умов.
Keywords: технології, інноваційна діяльність, господарський обіг, ефективність, промислові підприємства; інноваційна діяльність; господарський обіг; ефективність; промислові підприємства