Формування фінансового забезпечення закладів хорони здоров'я - Портна, Оксана Валентинівна (НТУ "ХПІ", 2009)
В статті розглядаються підходи до формування та вдосконалюються принципи й методики розвитку фінансового забезпечення системи охорони здоров'я.

In the article different approaches to formation of financing of health care institutions are being considered. Also the principles and methods of development of health care system financing are being improved.
Keywords: граничні суспільні вигоди; граничні суспільні витрати; бюджет; бюджетні методики; охорона здоров'я; соціально-економічне життя