Дослідження видів пошкоджень трубопроводів розподільчих теплових мереж - Малявіна, О. М. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2011)
Досліджуються залежності параметру потоку відмов, часу напрацювання на відмову і імовірності безвідмовної роботи від строку експлуатації і виду пошкоджень трубопроводів розподільчих теплових мереж методами статистичного моделювання.

There should be studed dependence of failures flow parameter, time between failures and the probability of failure-free operation on operation term and kind of damages of heating networks pipe-lines under repair, using methods of statistical modeling.
Research of damages types of pipelines of heat distribution systems
Keywords: параметр потоку відмов; час напрацювання на відмову; імовірність безвідмовної роботи; parameter of failure flow; time between failures; probability of no-failure operation