Характеристика продуктів піролізу поліетиленових відходів - Червінський, Тарас Ігорович; Гринишин, Ксенія Олегівна; Скорохода, Володимир Йосипович (Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», 2023)
Проведено аналіз продуктів низькотемпературного піролізу поліетиленових відходів. Встановлено, що вузькі фракції, виділені з піроконденсату, можуть використовуватися як сировина для виробництва товарних моторних палив.

An analysis of products of low-temperature pyrolysis of polyethylene waste was carried out. It was established that the narrow fractions separated from the pyrocondensate can be used as raw materials for the production of commercial motor fuels.
Characteristics of pyrolysis products of polyethylene waste
Keywords: піроліз; піроконденсат; поліетиленові відходи; pyrolysis; pyrocondensate; polyethylene waste