Методика оцінки якості виробів із вторинних полімерів - Яцишин, Б. П.; Мартинюк, М. М.; Солоп, М. П. (НТУ "ХПІ", 2010)
Розглянуто порядок і способи проведення товарознавчої оцінки якості полімерних матеріалів із вторинної сировини. Показано можливості використання статистичних методів забезпечення якості для проведення відбору зразків для оцінювання якості виробів та подальшого моделювання. Встановлено зміни показників якості при старінні полімерних матеріалів із вторинної сировини та їх взаємозв’язок із фізико-хімічними властивостями досліджуваних матеріалів.
Keywords: властивості покриття; полімерні плівки; тривалість експлуатації; виготовлення; технологічні параметри