Взаємовідносини дітей 11-13 років та їх ставлення до інклюзивно-тренувального процесу у баскетболі - Чорногорець, О. М. (Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», 2023)
Дослідження спрямоване на виявлення дружніх стосунків між дітьми 11 -13 років, які займаються у баскетбольній секції.
Keywords: інклюзивність; баскетбол; анкетування; взаємовідносини; inclusiveness; basketball; questionnaires; relationships