До визначення пропускної спроможності високовольтних силових кабелів з пластмасовою ізоляцією - Щебенюк, Леся Артемівна; Антонець, Тарас Юрійович (НТУ "ХПІ", 2011)
Виконано аналіз результатів розрахунку пропускної спроможності силових кабелів на напругу 110 кВ.

The analysis of datas of calculation of the current rating of cables at direct voltages up to 220 kV.
Keywords: зшитий поліетилен; струм; тепловий опір; пропускна спроможність