Методичні вказівки до лабораторних робіт "Вивчення термічних методів стерилізації живильних середовищ, лабораторного посуду та інструментів" - Зінченко, Марія Георгіївна; Забіяка, Наталія Анатоліївна (My University, 2024)
Мета роботи - ознайомлення з методами стерилізації живильних середовищ, лабораторного посуду і інструментів, обладнанням і правилами роботи обладнання і пристроїв для термічної стерилізації. Освоєння способу стерилізації живильних середовищ насиченим паром під тиском (автоклавування).
Keywords: методичні вказівки; хімічні технології; стерилізація; мікробіологія; автоклавування; температура