Особливості використання засобів мультимедіа на заняттях з української мови як іноземної - Зеленська, Людмила; Тарапат, Олена (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
У статті розглянуто особливості використання засобів мультимедіа на заняттях з української мови як іноземної з метою підвищення рівня вмотивованості навчання іноземних студентів. Звернуто увагу на важливості поєднання доцільно дібраного лексичного матеріалу з візуалізацією понять, явищ, процесів, що допомагатиме студентам-іноземцям опанувати лексичне значення нових слів.

The article deals with the problem of using multimedia resources in classes from the Ukrainian language as a foreign language in order to increase the level of motivation of teaching foreign students. It is emphasized the importance of combining appropriate lexical material with visualization of concepts, phenomena, processes, which will help foreign students acquire the lexical meaning of new words.
Use of multimedia for academy from ukrainian language as foreign language
Keywords: smart-освіта; вмотивоване навчання; комп’ютерне навчальне середовище; smart-education; motivated learning; computer learning environment