Організаційна культура: основні елементи та особливості функціонування - Лисиченко, Ю. В. (НТУ "ХПІ", 2010)
Стаття присвячена аналізу організаційної культури та її впливу на діяльність організації. Розглядаються підходи до визначення поняття організаційної культури,основні елементи організаційної культури, процеси формування та розвитку організаційної культури, та методи її підтримки на підприємстві.

The article is devoted to the organizational culture analysis and its influence upon organizational functioning. There are considered approaches to the definition of the organizational culture, its main elements, the process of organizational culture formation and development, methods of its support.
The organizational culture: its main elements and functioning peculiarities
Keywords: ринкова економіка; управління організацією; соціокультурні тенденції; концепція культури; успішна діяльність організації