Практикум з соціальної психології груп та групової взаємодії - Козлова, Олена Аркадіївна (My University, 2017)
Даний практикум містить теоретичний матеріал за темами курсу, завдання для самостійної роботи і практичні завдання, що дає можливість студентам засвоїти базові поняття з соціальної психології. Практикум допомагає студентам ознайомитись з сучасними уявленнями соціальної психології про основні соціально психологічні феномени суспільства, сприяє засвоєнню теоретичних основ соціальної психології, систематизації знань та аналізу тенденцій сучасних досліджень в галузі соціальної психології. Практикум призначений для студентів спеціальності 6.030101 "Соціологія".
Keywords: соціальна психологія; психологія груп; групова діяльність; міжгрупові відносини; соціальні конфлікти; колективна поведінка; психологія натовпу; стихійна масова поведінка; соціальні рухи