Використання бронхоблокації в лікуванні нориці кукси бронху - Макаров, Віталій Володимирович; Лопатенко, Д. Е.; Щербаков, Володимир Іванович; Білецький, О. В.; Савоськін, С. О.; Кріцак, Василь Васильович (Інститут загальної та невідкладної хірургії імені В. Т. Зайцева НАМН України, 2019)
Проблема лікування хворих з післяопераційною норицею кукси бронху є однією з найбільш актуальних і важких у торакальній хірургії. Наводимо власний приклад використання бронхоблокації в лікуванні неспроможності кукси бронху.

The problem of treating patients with postoperative bursa buccate bursa is one of the most urgent and severe in the thoracic surgery. H ere is an example of the use of bronchoconstriction in the treatment of the failure of the bronchus kume.
Use of bronchoclating in the treatment of fistulae of the bronchus cornea
Keywords: нориця; кукса бронху; бронхоблокатор; fistula; bronchococcus; bronchoblocator