Ключові фактори ефективності комерціалізації об'єктів права інтелектуальної власності - Євсєєв, Андрій Сергійович; Перерва, Петро Григорович (My University, 2023)
Під ефективністю процесу комерціалізації запропоновано розуміти побудову оптимальної схеми комерційного споживання (введення в господарський обіг) інтелектуальної власності, яка б змогла забезпечити максимальну віддачу на кожну грошову одиницю інвестованих коштів з урахуванням їх обмеженості, комерційного ризику та особливостей внутрішнього та зовнішнього середовища промислового підприємства.
Keywords: інтелектуальна власність; комерціалізація; моделі; ринок; ефективність