Формування компетентнісної моделі підготовки фахівців фінансово-економічного профілю у вищій школі - Світлична, В. В.; Соболева, О. П. (НТУ "ХПІ", 2010)
Розглянуто апробовану у Харківському інституті банківської справи УБС НБУ модель професійно-практичної підготовки конкурентноспроможного фахівця. Визначено шляхи вдосконалення методології практичної підготовки студентів вищих навчальних закладів.
Keywords: ринок праці; конкурентоспроможність; професійна самореалізація; практична підготовка; соціальна відповідальність; компетентнісний підхід