Сучасні підходи до розвитку силових здібностей у бадмінтоні - Стерін, М. Б.; Любієва, Вікторія Альбертівна; Собко, Я. О. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Важливість силових якостей у бадмінтоні не може бути переоцінена. Сила впливає на швидкість, витривалість, а також здатність атлета до швидкого виконання різких рухів на корті. Дослідження присвячене аналізу провідних методик розвитку силових здібностей бадмінтоністів різної кваліфікація та сформовано на теоретичному аналізі науково-методичної літератури, що розкриває сучасні тренувальні підходи в роботі з професійними спортсменами.
Keywords: силові здібності; бадмінтон; фізична підготовка; вибухова сила; сучасні тренувальні підходи; професійні спортсмени; швидкість; витривалість