Методичні вказівки до написання індивідуального завдання (реферат) з навчальної дисципліни "Менеджмент І" "Теорія організацій" - Лінькова, Олена Юріївна (НТУ "ХПІ", 2018)
Методичні вказівки щодо написання реферату з дисципліни "Менеджмент І" "Теорія організацій" розроблено на допомогу у вивченні дисципліни та організації роботи студента на практичних заняттях. Викладений матеріал орієнтує студентів на вивчення першоджерел та літератури, яка містить приклади практичного застосування досягнень науки менеджменту в діяльності вітчизняних компаній та компаній, які працюють в державах з ринковою економікою. В методичних вказівках наведені актуальні теми для написання рефератів за двома змістовними модулями: основні положення теорії організації; організація як об'єкт дослідження.
Keywords: менеджмент; теорія організацій; діяльність підприємства; корпоративна культура; організація