Метод побудови інформаційного забезпечення санаторно-курортної установи - Моторний, А. П.; Злепко, С. М.; Павлов, С. В.; Азархов, О. Ю.; Бєлоусова, О. В. (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті розглянуто проблему побудови інформаційного забезпечення для санаторно- курортної установи. Розглянуто поняття інформаційного забезпечення, його складових, а також базові етапи побудови. Запропоновано механізми вдосконалення існуючих підходів до створення та можливості розширення функціонування за рахунок розробки механізмів, які б надали можливість здійснювати перепроектування в процесі функціонування готового програмного забезпечення

The paper considers the problem of building information software for sanatorium institutions. The concept of information security, its components, and basic stages of construction is overviewed. The mechanisms of improving existing approaches to the creation and functioning of the possibility of expanding through the development of mechanisms that made it possible to reexecute the operation finished software
Method of informational provision design for sanatorium institutions
Keywords: програмне забезпечення; переробка даних; функціональні можливості; діагностичний процес; лікування; реабілітаційний період; informational provision; software; sanatorium institutions