Практичні роботи. Ризик менеджмент використання обладнання та технологій - Березуцький, Вячеслав Володимирович (My University, 2024)
Наведено основні практичні роботи з дисципліни «Ризик менеджмент використання обладнання та технологій», що виконуються студентами відповідно до освітньої програми та навчального плану по спеціальності 263 - Цивільна безпека.
Keywords: навчально-методичний посібник; ризики фрезерних верстатів; ризики при роботі із балонами; термічна обробка металів; дугова зварка металів; охорона праці