Створення сильних конкурентний позицій підприємства завдяки стратегічній сили маркетингу - Зубкова, Т. А.; Літвиненко, Марія Владиславна (Національний фармацевтичний університет, 2016)
Обґрунтовано, що формування стійких конкурентних переваг здійснюється на основі найбільш повного взаємозв'язку стратегічних можливостей підприємств з внутрішнім потенціалом. Проаналізовано діяльність одного з найбільш перспективних українських аграрних підприємств ЗАТ "РОС АГРО". Визначено основні напрями реформування його маркетингової діяльності на основі стратегічного конкурентного аналізу.
Keywords: стратегічні можливості підприємств; розвиток рослинництва; підвищення родючості землі; стратегічне управління підприємствами; конкурентоспроможність; конкуренція