Особенности раскрытия зерен при обогащении полиминерального сырья - Олейник, М. О. (НТУ "ХПИ", 2010)
В статті виконано оцінку параметрів розкриття корінних титан-фосфорних руд. Запропоновано математичну модель, що розкриває зв’язок між ступенем розкриття мінеральних зерен і крупністю подрібнення руди. Визначено оптимальну крупність дроблення руди. Видано рекомендації стосовно топології технологічних схем збагачення сировини.

In the article performed evaluation of the disclosure of indigenous titanium-phosphoricores. Propose mathematical model that reveals the relationship between the degree of disclosure grains and size of the crushing ore. Define optimal crushing ore largeness. Recommendations were provided regarding the topology of technological schemes for the enrichment of raw materials.
Keywords: подготовка руды; минеральный состав руды; титановые руды; измельчение руды; обогащение руды; концентраты