Спосіб отримання субмікро- і наноструктурного композиційного матеріалу на основі заліза - Бармін, Олександр Євгенович; Ільїнський, Олександр Іванович; Зубков, Анатолій Іванович (ДП "Український інститут промислової власності", 2012)
Спосіб отримання субмікро- і наноструктурного композиційного матеріалу на основі заліза включає спільне вакуумне випаровування і конденсацію на підкладці матричного матеріалу і тугоплавкого легуючого компонента. Як легуючий компонент використовують вольфрам.
Keywords: нанокристалічні матеріали; вакуумні конденсати; легування; патенти; корисна модель