Методичні вказівки до самостійних робіт з курсу "Університетська освіта" - Хрипунова, Аліна Леонідівна; Доброжан, Андрій Ігорович (Видавничий центр НТУ "ХПІ", 2021)
Програма навчальної дисципліни «Університетська освіта» складена відповідно до освітньої програми підготовчого відділення факультету міжнародної освіти. Дисципліна «Університетська освіта» допомагає створити інфраструктурні можливості студентів у побудові свідомої моделі формування кваліфікованого фахівця та формує початкову уяву про майбутню професію.
Keywords: методичні вказівки; навчальний процес; вища освіта; розвиток творчих здібностей; Болонський процес