Інформаційні системи електронної комерції - Остапов, Сергій Едуардович; Євсеєв, Сергій Петрович; Газдюк, Катерина Петрівна; Тарновецька, Ольга Юріївна; Шумиляк, Лілія Михайлівна; Аксьонова, Ірина Вікторівна; Гаврилова, Алла Андріївна (Видавництво ПП "Новий Світ – 2000", 2024)
У пропонованому виданні висвітлено основні питання навчальної дисципліни «Інформаційні системи електронної комерції», яка викладається на першому році навчання у магістратурі за освітньою програмою «Програмне забезпечення систем». Запропоновано матеріали лекційних занять, методичні вказівки до лабораторного практикуму та навчальну програму дисципліни. Для студентів спеціальностей: 121 «Інженерія програмного забезпечення», 122 «Комп’ютерні науки», 125 «Кібербезпека та захист інформації» та 126 «Інформаційні системи і технології» усіх форм навчання, інших спеціальностей, де вивчаються дисципліни захисту інформації та електронної комерції, а також для самостійного опанування їх основами.
Keywords: навчальний посібник; електронна комерція; інтернет-банкінг; платіжна система; інформаційні системи; збереження інформації