Сучасна філософія освіти як методологічна основа управлінської підготовки гуманітарно-технічної еліти - Романовський, Олександр Георгійович (Миколаївський державний гуманітарний університет ім. Петра Могили, 2003)
Розглянуто передумови, що викликають необхідність розробки нової філософії освіти. Показано її використання як методологічної основи управлінської підготовки сучасних фахівців. Наведено основні методологічні принципи формування гуманітарно-технічної та управлінської еліти.
Keywords: підготовка професійна; технології педагогічні; діяльність управлінська; принцип методологічний; освіта технічна; концепція