Обоснование инвестиционной привлекательности нефтеперерабатывающей отрасли Украины на примере ЗАО "ЛИНИК" - Макаренко, Анастасия Борисовна; Даньшова, Я. В. (НТУ "ХПИ", 2010)
Розглянуто інвестиційний клімат України, нафтопереробну галузь країни, її проблеми та необхідність модернізації. На прикладі одного з підприємств обґрунтована інвестиційна привабливість інвестицій в модернізацію нафтопереробної галузі України.

We consider the investment climate in Ukraine, the country's refining industry, its problems and the need for modernization. Investment attractiveness of Ukrainian oil refining industry modernization is shown based on the example of investment project at a refining company.
Keywords: переработка нефти; капиталовложения; модернизация; окупаемость; рентабельность; инвестиционные проекты