Методичні вказівки до лабораторних робіт "Визначення термодинамічних параметрів робочих тіл" з курсу "Тепломасообмін", "Теплоенергетичні процеси і об'єкти виробництва електроенергії та теплоти", "Основи проектування об'єктів виробництва електроенергії та теплоти" - Тютюник, Лариса Іванівна; Касілов, Віктор Йосипович; Іванова, Лідія Анатоліївна (НТУ "ХПІ", 2016)
Методичні вказівки містять приклади програм написані мовою програмування Турбо Паскаль та таблиці з вихідними даними при роботі котельного устаткування на твердому, рідкому та газоподібному паливі.
Keywords: тепломасообмін; теплоенергетичні процеси; теплові розрахунки; парогазові суміші; котельна установка; продукти згорання; ентальпія повітря