Методичні вказівки до лабораторної роботи "Обробка текстових файлів з використанням стандартних засобів мови Сі" - Безменов, Микола Іванович; Безменова, Ольга Миколаївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2014)
Текстові файли є одним з видів файлів, призначених для зберігання текстової та числової інформації. Використання файлів цього виду в програмах і одержання навичок читання даних з таких файлів і запису інформації у них відносяться до азів програмування.Метою даної лабораторної роботи є освоєння методики використання текстових файлів у програмах, написаних мовою Сі.
Keywords: методичні вказівки; лабораторні роботи; програмування; алгоритмічні мови; мови Сі; обробка текстових файлів