Подкоритов, М. Я.Півень, Олена Миколаївна2024-02-042024-02-042023Подкоритов М. Я. Сімплексний метод планування експерименту для оптимізації рецептурного складу глінтвейну / М. Я. Подкоритов, О. М. Півень // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 31-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2023, 17-20 травня 2023 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2023. – С. 596.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/73664ukглінтвейнигарячі алкогольні напоїнапої на основі винавинорецептури глінтвейнусімплекс-гратчасті плани Шеффесмако-ароматичні показникиорганолептичні показникирецептурні компонентидегустаційна оцінкаорганолептична оцінкаматематичні моделірівняння регресіїглінтвейн "Beautiful infusion"планування експериментуСімплексний метод планування експерименту для оптимізації рецептурного складу глінтвейнуArticle