Організація виробничо-інноваційної діяльності: західна ідеологія та українські реалії - Охріменко, О. О. (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті розглянуто теоретико-методичні підходи до організації виробничо-інноваційної діяльності промислових підприємств. Розкрито фактори впливу на перебіг інноваційних процедур. Узагальнено досвід організації інновацій за кордоном. Здійснено аналіз структури витрат у розрізі фаз інноваційної діяльності

The article describes the theoretical and methodological approaches to the organization of production and innovation industries. The factors influencing the passage of innovative procedures. Generalized The experience of innovation abroad is summarized. There is analys of the cost structure in the context of the phases of innovation
Keywords: організація; виробництво; інновації; проекти; ресурси; форми організації; теорії організацій; стратегія; organization; innovations; projects; resources; forms of organization; organization theory; strategy