Фалатюк, Г. О.Лінькова, Олена Юріївна2024-02-132024-02-132023Фалатюк Г. О. Підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості в сучасних умовах [Електронний ресурс] / Г. О. Фалатюк, О. Ю. Лінькова // Теоретичні та практичні дослідження молодих вчених : зб. тез доп. 17-ї Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів та аспірантів, 28-30 листопада 2023 р. / гол. Є. І. Сокол ; оргком.: Р. П. Мигущенко [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – С. 362.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/74033ukпідприємство харчової промисловостіаналіз ринкової ситуаціїзапровадження цифрових технологійаналіз збутуаналіз конкурентівПідвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості в сучасних умовахArticle