Залежність степені іскріння тягових двигунів від допусків на елементи магнітного кола додаткових полюсів - Дубинець, Леонід Вікторович; Шаповалов, А. В. (НТУ "ХПІ", 2008)
В статті розглянуто вплив допусків елементів магнітного кола додаткових полюсів при ремонті тягових двигунів на степінь іскріння. Показано, при яких значеннях повітряного зазору між додатковим полюсом та якорем можливе виникнення граничного допустимого іскріння.
Keywords: повітряний зазор; якість комутації; опір; напруга; метод максимума-мінімума; магнітна індукція