Сучасні тенденції на світовому ринку нетрадиційних та відновлювальних джерел енергії - Сохацька, О. М.; Стрельбіцька, Н. Є. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2011)
На основі досліджень провідних міжнародних аналітичних організацій, а саме REN-21, Міжнародної енергетичної агенції, Ernst & Young, Deloitte та KPMG в статті проведено аналіз сучасних тенденцій на світовому ринку нетрадиційних та відновлювальних джерел енергії.

In the article, based on researches of leading international analytical organizations, namely REN-21, International Energy Agency, Ernst & Young, Deloitte and KPMG the analysis of modern tendencies on the world market of unconventional and renewable energy was conducted.
Modern tendencies on the world market of unconventional and renewable energy
Keywords: відновлювальні джерела енергії; нетрадиційні джерела енергії; міжнародна аналітична організація; ринок; гідроелектроенергія; інвестиції; international analytical organizations; world market; renewable energy; unconventional energy