Впровадження системи контролю якості на вітчизняних підприємствах як запорука економічного розвитку України - Білоконь, Т. В.; Позднякова, Ольга Костянтинівна (НТУ "ХПІ", 2012)
В роботі досліджуються проблеми управління якістю на вітчизняних підприємствах та запропоновано заходи щодо обов'язкового впровадження сертифікації на відповідність МС ISO 9000 на підприємствах України.

In this work the problems and of quality control in native enterprises and measures are offered on obligatory introduction of certification for compliance with MS ISO 9000 for enterprises of Ukraine.
Keywords: управління якістю; стандарти ISO; quality management; standards ISO