Розвиток сучасного українського суспільства у соціологічному вимірі - (:unkn) unknown (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Збірник містить тези доповідей науковців, аспірантів, здобувачів вищої освіти – учасників ХІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Розвиток сучасного українського суспільства у соціологічному вимірі», що відбулась 12 грудня 2025 р.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ", праці вчених НТУ "ХПІ", проблеми молоді, проблеми студентства, проблеми освіти, сучасні суспільні проблемb, цифрові комунікації; праці вчених НТУ "ХПІ"; проблеми молоді; проблеми студентства; проблеми освіти; сучасні суспільні проблеми; цифрові комунікації