Методичні вказівки для проведення практичних (семінарських) занять з навчальної дисципліни "Управління якістю державних і муніципальних послуг" - Круглов, Віталій Вікторович; Мороз, Володимир Михайлович; Терещенко, Діна Акрамівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
У сучасному світі ефективне надання державних і муніципальних послуг має першочергове значення для забезпечення задоволення потреб громадян, підвищення соціального добробуту та сприяння сталому розвитку. Управління якістю відіграє центральну роль у підвищенні ефективності, результативності та оперативності надання державних і муніципальних послуг, тим самим сприяючи загальному добробуту громад і вдосконаленню практики державного управління. Управління якістю державних і муніципальних послуг має важливе значення для задоволення різноманітних потреб та очікувань громадян, підвищення доступності послуг та покращення результатів надання послуг. Державні та муніципальні послуги охоплюють широкий спектр сфер, включаючи охорону здоров'я, освіту, транспорт, комунальні послуги, соціальні послуги та адміністративні функції, які безпосередньо впливають на якість життя та функціонування суспільства.
Keywords: методичні вказівки; практичне заняття; державні послуги; муніципальні послуги; управління якістю послуг; потреби громадян