Електромеханічний пристрій захисту інформації, що розміщена на цифровому USB флеш-накопичувачі, від несанкціонованого доступу - Болюх, Володимир Федорович; Лучук, Володимир Феодосійович; Щукін, Ігор Сергійович (ДП "Український інститут промислової власності", 2013)
Винахід належить до техніки захисту інформації, більш конкретно, до техніки захисту інформації на цифрових USB флеш-накопичувачах (скорочено «цифрові накопичувачі») при виникненні небезпеки її витоку, при якому здійснюється знищення інформації як на підставі отримання сигналів про спробу несанкціонованого проникнення, так і за бажанням користувача. Винахід дозволяє підвищити ефективність захисту інформації, зменшити габарити та підвищити надійність електромеханічного пристрою.
Keywords: патент; винахід; небезпека; знищення інформації; ефективність захисту інформації; нерухомий індуктор; бойок; якір; керування; пароль доступу