Енергоефективна комп`ютерно-інтегровна технологія керування процесом вторинної конденсації виробництв аміаку - Бабіченко, Анатолій Костянтинович; Подустов, Михайло Олексійович; Кравченко, Яна Олегівна; Красніков, Ігор Леонідович (My University, 2020)
Проведено аналіз умов функціонування технологічного комплексу вторинної конденсації. Розроблена комп’ютерно-інтегрована технологія управління із алгоритмічним забезпеченням щодо ідентифікації та оптимізації процесу вторинної конденсації.

The conditions of functioning of the technological complex of secondary condensation are analyzed. Computer integrated control technology with algorithmic support for the identification and optimization of the secondary condensation process has been developed.
Energy-efficienty computer integrated technology for control of the secondary condensation process of production of ammonia
Keywords: хімічні речовини; охолодження циркуляційного газу; енергоспоживання; теплообмінники; програмне забезпечення ідентифікаторів; ammonia production; computer integrated technology; secondary condensation; energy efficiency