Читаймо українською! - Романов, Юрій Олександрович; Романьок, Людмила Вікторівна (ТОВ "Цифра Прінт", 2013)
Дані методичні вказівки містять тексти про Україну культурологічного змісту, кожний із яких оздоблено завданнями, що мають на меті переказ тексту та надання розгорнутої відповіді на підсумкове запитання. Призначені для студентів середнього (В1) етапу навчання, які володіють німецькою та/або російською мовами.
Keywords: культура українського народу; українська мова; українське весілля; міста України; легенди українців; пори року