Розвиток системи оподаткування малого бізнесу - Шеін, Євген Сергійович; Перерва, Петро Григорович (Національний університет "Запорізька політехніка", 2023)
В даний час діяльність малого бізнесу має величезний вплив не тільки на учасників цього сектора економіки, а й на економіку окремого регіону і країни в цілому. Збільшення кількості малих підприємств сприяє економічному зростанню, підвищенню рівня життя населення, створенню додаткових робочих місць. Найчастіше саме відкриття власної справи дозволяє громадянам реалізувати свій потенціал. Все це свідчить про необхідність підтримки державою малого бізнесу.
Keywords: малий бізнес; оподаткування; доходи; монетарна політика; економіка; прибуток