Вплив театральної педагогіки на формування творчої індивідуальності майбутнього вчителя - Калініна, Л. А. (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті розглядаються питання формування педагогічної майстерності майбутніх вчителів засобами театральної педагогіки як одного з важливих компонентів професійної компетентності вчителя.

The question of the formation of the theachere education seience on the future theacher's by the means of the theatre seience as one of the most impotent part of the special theacher`s competence is showed in the article.
The influnce of the theatre education seience on the formation of the pedagogical craft on the theacher's
Keywords: система освіти; навчально-виховна діяльність; науково-педагогічні дослідження; педагогічна майстерність; професійна компетентність вчителя; творча індивідуальність викладача