Проблеми безпеки функціонування Інтернету в Україні - Горошко, Олена Ігорівна (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2009)
У статті розглядаються основні види комп'ютерних злочинів. Характеризуються деякі технічні заходи обмеження доступу до небажаної інформації.

In the article main forms of computer crimes are viewed. Some technical measures of limitation access to prohibited information are characterized.
Keywords: інформаційно-комунікаційні технології; правопорушення; кіберзлочини; хакінг; спамінг; фільтрація інформації