Обмазка для виготовлення покриття для захисту графіту від окиснення - Семченко, Галина Дмитрівна; Шутєєва, Ірина Юріївна; Рожко, Ірина Миколаївна (ДП “Український інститут промислової власності”, 2014)
Обмазка для виготовлення покриття для захисту графіту від окиснення включає електрокорунд, борвмісну речовину і гідролізований етил силікат. Як зв'язуюче містить етилсилікат, гідролізований дистильованою водою без органічних розчинників, електрокорунд розміром 0,01-1 мкм та 0,01-63 мкм.
Keywords: патенти; корисна модель; керамічні покриття; електрокорунд; гідролізований етилсилікат; борвмісна речовина; кремнезем; спікання