Розробка і промислова апробація технологій селективної агрегації вугільних шламів - Білецький, Володимир Стефанович; Сергєєв, Павло Всеволодович (Донецький національний технічний університет, 2012)
Наведено аналіз полігонних та промислових випробувань технологій селективної агрегації вугілля органічними реагентами.

The analysis of polygon and industrial testing of technologies of selective-term aggregation of coal organic reagents is described.
Development and industrial technologies selective testing of aggregation of coal tailings
Keywords: зольність; реагенти; нафтогазова промисловість; масляна флокуляція; вуглезбагачення; електродвигуни; теплові електричні станції; сoal sludge; ash; chemicals; manufacturing; selective aggregation; oil flocculation