Методологія та організація наукових досліджень у міжнародному менеджменті - Зубкова, Аліна Болеславівна (НТУ "ХПІ", 2014)
Інтеграція України до світового економічного середовища вимагає зміни підходів бізнесу до використання результатів наукових досліджень. Організація та проведення якісних наукових досліджень потребує розвитку відповідних компетентностей. Методологія наукового дослідження у "міжнародному менеджменті" є аналогічною з "менеджментом". Визначено складові наукового дослідження у галузі менеджменту. Емпіричне дослідження є невід’ємною складовою для наукових досліджень у галузі міжнародного менеджменту/бізнесу.

Ukraine integration into the global economic environment requires changing the way of using research results by the business. Organizing and conducting high quality research requires the development of specific competences. The methodology of scientific research in the field of international management is similar to management science. The components of research process research in the field of management have been specified. Empirical research is crucial to the research in the field of international management/business. For Research in International Management / Business is an integral part of empirical research. The result of research is to obtain new knowledge. The results of scientific research should be published in professional journals.
Methodology and organization of research in international management
Keywords: міжнародний менеджмент; менеджмент; наукове дослідження; складові наукового дослідження; компетентність; магістр; емпіричне дослідження; management; international management; components of research process; Master of Science; scientific school