Ресурс пропитанной бумажно-полипропиленовой изоляции в импульсном режиме - Кравченко, Юрий Владимирович (НТУ "ХПИ", 2008)
Наведені результати ресурсних випробувань секцій високовольтних імпульсних конденсаторів з різним вмістом поліпропіленової плівки, які були просочені трансформаторним або касторовим маслом.

The resource testing results of the high voltage pulse capacitor sections with different content of polypropylene film impregnated with transformer or castor oil have been given.
Keywords: бумажно-пленочная изоляция; электрическая прочность; конденсаторные секции; диэлектрик; температура; конденсаторная бумага