Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни "Соціальна відповідальність бізнесу в МЕВ" - Дюжев, Віктор Геннадійович; Подрез, Ольга Іванівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Навчальним планом підготовки студентів за спеціальністю 292 «Міжнародні економічні відносини» другого рівня (магістерський) навчання передбачено вивчення дисципліни «Соціальна відповідальність бізнесу в МЕВ». Метою вивчення дисципліни «Соціальна відповідальність бізнесу в МЕВ». є формування у студентів фундаментальних знань теорії та практики соціальної відповідальності бізнесу і відповідних професійних компетенцій. Основними завданнями навчальної дисципліни є засвоєння студентами знань про теоретичні положення і практики взаємодії держави, бізнесу, суспільства та людини у сфері соціальної відповідальності як умови стійкого розвитку суспільства.
Keywords: методичні вказівки; економічна діяльність; фінанси; міжнародні економічні відносини; бізнес; підприємницька діяльність; соціальна відповідальність