Цифрові інновації та розвиток українського ринку освітніх послуг - Клімов, Максим Володимирович (Видавництво "Фенікс", 2024)
В доповіді доведено, що для подальшого розвитку ринку освітніх послуг України важливо продовжувати інтеграцію цифрових інновацій, розширювати міжнародні програми обміну та активно розвивати бренд українських політехнічних університетів на світовій арені. Це дозволить покращити конкурентоспроможність вищої освіти в Україні та допоможе випускникам успішно інтегруватися у глобальну економіку. Завдяки активній співпраці з бізнесом та гнучким освітнім програмам університети зможуть ефективніше відповідати на запити ринку, підвищуючи якість підготовки фахівців і зміцнюючи міжнародний імідж української освіти
Keywords: освітні послуги; цифрові інновації; начальні заклади; попит; пропозиція; економіка; розвиток