Національна безпека у сфері соціального захисту - Грибко, Ольга Владиславівна (My University, 2023)
Навчальне видання призначено для підготовки до занять з курсу «Національна безпека у сфері соціального захисту» та активізації самостійної роботи студентів вищих закладів освіти спеціальності 232 «Соціальне забезпечення». Методичні вказівки складаються з інформативної частини – викладу питань, сконцентрованих на базових категоріях і поняттях, практичних питань для обговорення на семінарських заняттях і практичних завданнях для підготовки до них. Представлено завдання для самостійної роботи, а також питання до іспиту та рекомендовані джерела інформації до вивчення курсу. Призначено для студентів НТУ «ХПІ» спеціальності 232 «Соціальне забезпечення».
Keywords: методичні вказівки; економічна діяльність; політична діяльність; управління; державна політика